ECOLOGIE

Ecologie

Mai multe produse Kyocera Mita au primit premiile Blue Angel recunoscute la nivel internațional, cel mai prestigios premiu de mediu din Germania.

Imprimante laser și MFP-uri Kyocera în Moldova

Imprimante laser și MFP-uri Kyocera în Moldova

Dumneavoastră și angajații dvs. nu veți mai trebui să fiți împărțiți între numeroase dispozitive, cum ar fi o imprimantă, un scaner și un copiator. La urma urmei, toate acestea sunt acum colectate într-un singur dispozitiv de la Kyocera.

GREEN VISION DUPLO

Green Vision DUPLO

Duplo este pe deplin angajat în practicile de mediu. Fabricile sale de producție au certificări ISO 14001, o calificare internațională pentru managementul mediului și un angajament de a continua reducerea oricărui impact asupra mediului.

Securitate KYOCERA

Securitate KYOCERA

Soluțiile de securitate fac imprimarea și livrarea documentelor private prin recunoașterea utilizatorilor. Aceasta include tipărirea securizată și semnăturile electronice.

Managementul documentelor KYOCERA

Managementul documentelor KYOCERA

Soluțiile de gestionare a documentelor vă ajută să integrați, să organizați, să gestionați și să accesați informații în format tipărit și electronic.

Facem viața mai ușoară

Facem viața mai ușoară

Soluțiile KYOCERA vă pot eficientiza afacerea nu numai prin software și hardware, ci și printr-o gamă largă de servicii cu valoare adăugată.

Compania DUPLO

Compania DUPLO

Compania japoneză Duplo este binecunoscută pe piața mondială și pe piața internă ca unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de imprimare - colazionare, cusătură, pliere, legare termică etc., care se bucură de o popularitate binemeritată în rândul consumatorilor..

Ultimele noutăți

Aboneaza-te la Newsletter

Ultimile articole

Protejarea mediului înconjurător joacă un rol cheie în activitatea zilnică a KYOCERA Document Solutions. În ultimele decenii, cercetarea s-a concentrat nu numai

Calcularea economiilor de imprimare

Partenerii noștri

Заказ обратного звонка

Provide us with your phone number

Заказ обратного звонка

Your callback has been sent sucessfully

© 2024 BelmondGrup SRL. All Rights Reserved.